lördag 20 juni 2009

Från bakisfrukost

i morgonrock, till piggögt kyrkvärdsskap i somrig blus
på tolv minuter.
Rekord, minsann.
Drakflygerskan och Blomsterflickan följde med
och Gud fanns överallt, som vanligt.
Ni, då?

6 kommentarer:

Emelie sa...

Jag längtar till kyrka, jag längtar till bön och sång och nattvard. Idag får jag hålla tillgodo med fåglarnas lovsång och min egen bön. Imorgon ska jag hem till katedralen igen, där Gud andas ur varje sten och smeker alla själar som samlas där, vare sig de vill eller inte. Nu ska jag snart äta fisk och potatis. Det är inte så illa det här heller, men jag saknar nattvarden, brödet och vinet och att vara ett med allt och alla.

Dammråttan sa...

Ingen bakisfrukost och ingen kyrka, men ett vaknande i friskare kropp än dagen innan och en fin dag.

Mamman på väg sa...

Emelie: Imorgon, då du...!

Dammråttan: Det är jag väldigt glad för. Hur var bröllopet?

Dammråttan sa...

Fint, men väldigt okyrkligt om man säger så. Du kan titta här om du vill: http://billarna.blogspot.com/
Det var helt klart väldigt mycket "DE". Maken var väldigt glad efteråt. Sen att han halkade iväg på galej inne i stan och sov borta, för första gången på åratal och kom hem glad och stärkt gjorde ju inte saken sämre.Han har blivit en lite soffgubbe, men blev en partymänniska för en kväll och det var sannerligen på tiden.

Dammråttan sa...

Måste ju förklara vagnen med öl på makens blogg, så ni inte tror att han är en suput. Det var en låda med brudparets favoritöl i bröllopspresent + de öl som maken skulle konsumera då.

Hosanna sa...

Här var det friluftsgtj och astma-sonen och jag tyckte att vi kunde skippa eländet. Men lite tomt blir det utan att få fira mässa.